MEEwallet sætter ny Danmarksrekord – bil købt via smartphone

1_car

Mandag denne uge sættes der Danmarksrekord i mobilbetaling, når en bil fra bilforhandleren Kromann Automobiler ruller ud af butikken. Køberen, Henrik Larsen, vil være den første dansker, der køber en bil via sin smartphone.

 

Jeg har valgt at benytte mobilbetaling af principelle årsager. Jeg tror på at dankortet kommer til gå at samme vej som checks, dertil har jeg foretaget research på nettet, der viser at MEEwallet er en sikker betalingsform. Personligt er jeg træt af at gå rundt med en pung med forskellige betalingskort og loyalitetskort, fordi betalingsløsninger ofte varierer fra den enkelte forhandlere og det slipper jeg får når jeg anvender mobilbetaling.” – forklarer Henrik Larsen

 

MobilePay har gjort at hver anden dansker i dag kan betale via mobilen. Danske Bank, der står bag MobilePay har over den seneste periode rullet deres betalingsservice ud i de danske butikker. Dermed ikke sagt at MobilePay står bag denne nye Danmarks rekord, det er derimod den danske iværksætter virksomhed MEEdkk A/S. For mens de andre sætter lave beløbsgrænser har MEEwallet mandag gennemført en mobiltransaktion på mere end 30.000 kr. , da det er det underliggende betalingsmiddels beløbsgrænser, der afgør transaktionens beløbsgrænse.

 

Min begrundelse for at anvende MEEwallet er fordi de kan håndtere store overførsler. Derudover er MEEwallet et iværksætter selskab fra Randers, hvor jeg selv bor, det betyder at jeg allerede nu har kunne benytte løsningen mange steder. ” fortæller Henrik Larsen

 

MEEwallet gør det muligt for alle at betale via deres smartphone på en enkel, hurtig, fleksibel og billig måde i butikker. MEEwallet er dermed en digitalisering, af den klassiske fysiske pung, som kan indeholde en bred vifte af betalingsmidler, loyalitetskort, gavekort, kuponer, kvitteringer mv. alt sammen i en samlet gratis app. Tanken bag er at alt fra den klassiske fysiske pung skal være tilgængeligt via ens smartphone.

 

Den nye digitale betalingsløsning er ikke bare tilgængeligt i Danmark, da produktet er tiltænkt som en koncept, der spænder udenfor egne landegrænser. MEEwallet er derfor også på vej ud i andre lande.

 

 

Hvorfor har bilforhandlere ikke brugt mobilbetaling før?

 

”Der er ikke andre end MEEwallet i Danmark, der tilbyder denne form for service, derfor har vi ikke tidligere set så store transaktioner via mobiltelefonen.” fortæller Kim Vindberg-Larsen stifter og CEO MEEdkk A/S

 

MEEwallet har tidligere gennemført en transaktion på knap 50.000,00 på Hotel Randers – det er fortsat rekorden. Det er en løsning, der i den grad kan anvendes af hotel og restaurationsbranchen, da MEEwallet håndterer både erhverv og privat i samme app – altså kan man både registrere sit erhvervs og privat betalingskort i samme app udover loyalitetskort.

 

For Xanders autoværksted i Køge har det været væsentligt at vælge en løsning der muliggør at kunderne kan betale trygt og sikkert – og det fulde beløb.

 

”Her i autobyen i Køge, ser jeg meget store muligheder for en løsning, der kan anvendes til at betale regninger for reparationer og bilkøb – hvor man kan betale det fulde beløb uden at splitte regningen i mange små betalinger. Det er en afgørende funktionalitet, som giver mange brancher muligheden for at modtage betalinger via mobilen, som vi ellers ville være afskåret fra. Derudover ser jeg en stor fordel i at, der ingen forhindringer er i at hæve beløbsgrænserne. I er altid velkomne hos Xanders Autoværksted for at afprøve beløbsgrænserne og betalingsflowet” udtaler Xander Aabye indehaver af Xanders autoværksted.

 

Store transaktioner for mobilbetalinger er endnu ikke set før. Derfor har MEEwallet med deres unikke løsning åbnet op for, at danskerne kan købe dyrere varer via telefonen. Det betyder at du måske i fremtiden kan betale din tandlægeregning, købe hvidevarer, eller elektronik, hvor alt du behøver er din telefon.

 

”Hos MEEwallet behøver man som butik ikke at skifte bank for at få mulighed for at tilbyde kunderne betaling med mobiltelefonen, her er det muligt bare at være kunde i sin egen bank.

Det er billigt og helt enkelt, og giver mulighed for imødekomme kunderne og forbrugernes efterspørgsel – sikkert og billigt” fortsætter Kim Vindberg-Larsen

 

MEEwallet er et spændende dansk initiativ, der byder på nye muligheder i forhold til at forenkle danskernes hverdag, men der er selvfølgelig ikke kun tale omkring danskernes muligheder. Denne løsning åbner også døre for forhandlere, der formår at imødekomme forbrugernes behov for intuitive digitale løsninger.

 

Kontaktinformationer

 

Lillian Grosman

Tlf: +45 52605935

Mail: lg@meewallet.com

 

Pressekontakt:

Camilla Uldahl

Tlf: + 45 40449167

Mail: cu@trendsonline.dk

 

Forbrugerinformation på www.meewallet.com

Butiksinformation på www.meedkk.com