Betalingssystemer er afhængige af Nets

taxi

I den senere periode har vi oplevet at Dankortet ikke har kunne benyttes, når vi har skulle afregne i forskellige betaling situationer som f.eks. i supermarkeder og hos taxaselskaberne.

 

Lørdag d. 5/9 2015 var Nets nede og dette havde konsekvenser for blandt andet taxachauffører, som så sig nødsaget til at køre uden kunder, da de ikke kunne afregne for deres taxatur.

MEEwallet er, som en af de få, en mobilbetalingsservice der er uafhængige af Nets, fordi MEEwallet ejer deres egen infrastruktur. Så trods nedbrud i weekenden, kunne danskere landet over stadig afregne via deres digitale pung.

Vi konkurrerer med diverse mobilbetalingsløsninger som f.eks. MobilePay og eksisterende kortterminaler. Forskellen er at hos MEEwallet kører vi på vores egen infrastruktur, hvilket betyder at både brugernes dankort, loyalitetskort og bankkonti er tilkoblet MEEwallets eget system, som er uafhængig af f.eks. Nets.” fortæller Kim Vindberg-Larsen CEO og stifter af MEEwallet.

MEEwallet har allerede indgået et indledende samarbejde med forskellige selskaber som f.eks. teleudbydere, transportløsninger herunder også taxaselskaber. Den første taxa installation er en realitet i Torshavn og udrulningen fortsætter.

Jeg har netop implementeret MEEwallet i min taxa på Færøerne. Det har givet mig en stor tryghed, men også mine kunder i og med at løsningen er papirløs, hurtig og virker når almindelige terminaler er nede. Vi oplever hver 3. Lørdag i måneden at vi ikke kan anvende forskellige betalingskort så som Mastercard, fordi systemet opdateres. Med MEEwallet kan jeg tage imod betaling på alle tider af døgnet, når som helst og uafhængigt af andre terminale løsninger.” uddyber Peter Hentze taxaejer i Auto Taxi.

Vores betalingsløsning kører online via Nets. Men branchen er forberedt på at kommunikationen til Nets, som kører via radio og telefoni kan møde udfordringer, i forhold til hvor god dækningen er rundt omkring i landet. Derfor kan vi i tilfælde, hvor signalet eller Nets er nede, være nødsaget til at anvende en offline løsning. Konsekvensen for at køre offline, er at vi ikke kan håndtere debitkort så som Visa Electron pg Mastercard Debit. Vi oplever at der trods alt er en del kunder vi ikke kan håndtere i offline situationer. ” forklarer Jesper Paludan IT ansvarlig ved Aarhus Taxa.

 

Er du i transportbranchen og ønsker at høre mere omkring installationer i transportsektoren så kontakt MEEwallet på: sales@meewallet.com. Her vil du kunne høre meget mere omkring mobilbetaling som virker 24 timer i døgnet alle ugens dage.