Hvorfor er en en digital pung en god ide?

Digital_Wallet

 

Vi taler ofte omkring, at danskerne nu er blevet trygge ved at shoppe via deres mobiltelefon og at danskerne bruger mobiltelefonen til at overføre penge i private henseender. Nu er danskerne også så begyndt at ”opbevare” dankortet i deres telefon og betale via mobiltelefonen i supermarkeder og forretninger rundt om i landet.

 

Vi bruger mobiltelefonen til at betale med, vi har den altid på os og vi styrer en del af vores hverdag gennem telefonen, i form af e-mail, sociale medier, nyheder, kalender samt diverse apps, der håndterer vores daglige rutiner. Er der tale omkring at danskerne nærmest er blevet afhængige af ét produkt, når de forlader deres hjem?

 

Vi lever i et digitalt samfund, hvor danskerne har en kultur, der gør at vi er online døgnet rundt. Er det derfor ikke ved at være tid til, at nytænkte de betalingsløsninger, som vi i dag kender? Flere udbydere har allerede gjort det muligt, at opbevare dankortets data i mobilbetalings apps og dermed gjort det muligt at mobiltelefonen kan være et supplement til dankortet, som vi kender det i dag. Men hvad med alle de andre plastikkort vi render rundt med? Vi har medlemskort, rabatkort, gavekort mv. hvor ofte har vi disse loyalitetskort med os, når vi reelt set har brug for dem?

 

Hvad er en digital pung egentlig?

 

MEEwallet er danskernes nye digitale pung. Vi har udviklet en app, som gør det muligt at opbevare dine betalingsinformationer og loyalitetskort. Vi arbejder hårdt på at udvikle en app, der kan indeholde alt, der findes i den fysiske pung i dag. Det der adskiller os fra andre digitale punge er at man ikke skal overføre penge til ens MEEwallet, da den er koblet op på dit daglige betalingskort.” – fortæller CEO og stifter Kim Vindberg-Larsen

 

At udvikle en digital pung, der kan ”erstatte” alle vores plastikkort, giver en fleksibilitet i danskernes hverdag. En fleksibilitet der bunder ud i at vi alligevel har vores mobiltelefon, tablet, computer osv. ved hånden. Ved at digitalisere ens fysiske pung, slipper forbrugere og forhandlere også for virvarret af kvitteringer, der skal opbevares i forbindelse med eksempelvis reklamationer. Alle betalinger, igennem MEEwallet, vil automatisk og gratis opbevare kvitteringer for de gennemførte køb.

 

For MEEwallet betyder det at app’en kan downloades på flere enheder og at forbrugsforeningen allerede er en samarbejdspartner, så flere virksomheder har derigennem mulighed for koble deres kundekort og gavekort ind i MEEwallet app’en.

 

Udover at MEEwallet digitaliserer og strukturerer din fysiske pung, tilbyder de også at brugere både kan anvende deres digitale pung til private betalingsmidler, men også til brugernes erhvervsbetalingsmidler.

 

En digital pung, som forbinder forhandlere og kunder

 

Forbrugsforeningen har erfaret af deres medlemmer oplever positive erfaringer med deres kortløsninger og dertil er en kombination af betalingsløsninger og loyalitetskort en forretningsmodel der kan gavne både forhandlere og kunderne.

 

Vi anvender MEEwallet fordi, det er en løsning, der gør det nemmere for vores kunder og os, når der skal afregnes. Som tiden er og fremadrettet peger i retning af, vil man som forbruger opleve, at især kontanter, men efterhånden også gængse betalingskort erstattes af løsninger som denne. Det er et rigtig godt og effektivt alternativ, der giver en kort behandlingstid.” fortæller Pernille Andersen receptionschef Hotel Randers.

 

6 ud af 10 går på nettet via telefonen og 65 pct af danskerne i alderen 18-35 årige har betalt via ders mobiltelefon. Derfor vil en digital pung kunne være med til at favne den digitale udvikling og imødekomme danskernes og forhandlernes behov for at være nytænkende, let tilgængelig og brugervenlige.