Status tegningsperiode nr. 1-4:

Tegnet kapital tegningsperiode nr. 1-3:

1.767.372,00 DKK

 

Indbetalt/reserveret kapital tegningsperiode nr. 4:

64.356,00 DKK

 

Indbetalt/reserveret kapital samlet tegningsperiode nr. 1-4:

1.831.728,00 DKK

 

Data opdateres manuelt – senest opdateret 23.10.2015

3oclock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tegningsperiode 4 løber i  perioden 13. juli 2015

til den 31. marts 2016.

Ekstraordinær generalforsamling

Der indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling i MEEdkk A/S fredag d. 29 januar kl. 11:00 i selskabets lokaler på Burschesgade 12, 1. sal, 8900 Randers C.

Dagsorden:

- Valg af dirigent
- Redegørelse af selskabets økonomiske stilling
- Forslag om foranstaltninger som følge af tabt egenkapital
- Bemyndigelse af dirigent
- Eventuelt

Selskabets ledelse har på baggrund af perioderegnskaber fra 2015 konstateret, at selskabet har tabt mere end 50% af egenkapitalen og indkalder i henhold til selskabslovens §119, som følge heraf til ekstraordinær generalforsamling, for at redegøre for selskabets økonomiske stilling, samt fremsætte evt. nødvendige forslag til foranstaltninger som følge heraf.

Med venlig hilsen

Simon Lodberg
Bestyrelsesformand
MEEdkkA/S
Kim Vindberg-Larsen
Adm. direktør og bestyrelsesmedlem
MEEdkk A/S

Velkommen til MEEDKK A/S

Enestående mulighed for investering i fremtidens betalingsteknologier.

Nu har du muligheden for at blive medejer af fremtidens danske betalingsteknologier baseret på Mobile Economic Ecosystem (MEETM), der fungerer via en gratis app til smartphones kaldet MEEwalletTM. Systemet blev lanceret i den første danske by i løbet af efteråret 2014 af det danske selskab MEEdkk A/S

Du kan se, hvordan systemet virker i en butik ved at klikke her.

Vi tror på at løsningen kan blive danskernes foretrukne i fremtiden. For at sikre en solid vækststrategi samt skabe en unik dansk ejerstruktur, udbyder vi - efter først-til-mølle-princippet - 7% af selskabet i ejerbeviser. Muligheden for at blive ejer bliver gjort i flere omgange.

Τegningsperiode 4 løber i perioden 13. juli 2015 til 31. marts 2016. (Tegningsperioden kan ændres, såfremt at selskabet vurderer det fornuftigt). I løbet af 2016 udbydes yderligere ejerskab af selskabet i separate trancer.

MEEdkk A/S tilbyder således en usædvanlig investeringsmulighed til både private, butikker, den finansielle sektor og andre potentielle investorer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen som medejer af de betalingsteknologier du forhåbentlig selv kommer til at bruge i fremtiden.

Om MEETM

Sådan fungerer systemet
Om MEETM
Om MEEwalletTM
Om MEEggTM
Fordele for kunderne
Fordele for butikkerne
Ejerskab til systemet
Sikkerhed i MEETM
Kombinationen af teknologierne i MEETM, gør det muligt at betale med mobiltelefonen (smartphones) på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde - både i butikker og på internettet.

Faktisk kan kunderne nøjes med et enkelt tryk på mobilen, så er betalingen gennemført, og kunden får samtidig en kvittering pr. e-mail. Det eneste kunderne skal gøre for at kunne bruge systemet, er at downloade app’en MEEwalletTM, der er gratis.

For at en butik kan modtage betaling via MEEwalletTM skal der installeres en kommunikationsterminal – en såkaldt MEEggTM, som nemt og enkelt kan kobles sammen med butikkens bestående kasseapparat.

Du kan se, hvordan systemet fungerer i en butik ved klikke her

MEETM står for Mobile Economic Ecosystem.

MEETM er et system der kan identificere, validere og autorisere, og med baggrund heri sende instruktioner til integrerede betalingsløsninger samt relevant data til MEEwalletTM og de sælgende forretninger.

For at sikre højest mulig sikkerhed, benytter systemet bl.a. en token baseret multi-faktor autorisations protokol.

Løsningen er Cloud baseret og ingen sensitive data opbevares på telefonen eller udveksles på anvendelsessteder.

Systemet kan både arbejde sammen med og omgå gammeldags kortbaserede betalingsinfrastrukturer. Dette åbner muligheden for, at lave betalingsløsninger, som er billigere end eksisterende betalingskort (Eks. Dankortet)

MEEwalletTM er en gratis app, som bliver tilgængelig på en bred vifte af smartphones og tablets.
Indledningsvist på de mest almindelige iPhone og Android telefoner og efterfølgende også på Windowsphone.

MEEwalletTM er en digitalisering, af den klassiske fysiske pung, som kan indeholde en bred vifte af betalingsmidler, loyalitetskort, gavekort, kuponer og kvitteringer mv.

I teorien kan alt fra den klassiske fysiske pung digitaliseres – men en digital pung åbner op for en lang række af nye innovative løsninger, som aldrig ville kunne eksistere i en gammeldags pung.

MEEwallet er en ”åben” pung som understøtter 3. parts løsninger og ”White label” indhold.

MEEwalletTM er den betalingsterminal, som butikken skal have installeret, for at kunne modtage betaling via MEEwalletTM.

Med fokus på sikkerhed, er terminalen udviklet til at kunne:

 • understøtte så mange typer telefoner som muligt (Ikke NFC afhængig)
 •  være mindst lige så driftssikker og hurtig som eksisterende kort terminaler
 •  klare transaktionspresset i højtiderne i store detailforretninger.

Billig og nem kasseintegration såvel som ”stand alone” tablet løsning tilgængelig.

Som kunde er der mange fordele ved at bruge betalingssystemet MEETM med den tilhørende app MEEwalletTM:

 • Alle – uanset bank – kan bruge systemet og app’en MEEwalletTM
 • App’en er gratis for dig. Den kan nemt downloades til de mest almindelige smartphones som iPhone, Android og efterfølgende Windowsphone
 • Systemet er meget betjeningsvenligt og enkelt - alle kan finde ud af det
 • Når du først har registeret dine personlige oplysninger, skal du ikke huske på koderne til dine forskellige kort. Det hele er samlet i MEEwalletTM, og er gældende på dine forskellige enheder såsom smartphones, tablets og computere. Det er en stor lettelse i dagligdagen
 • Du kan samle forskellige betalingsmuligheder i app’en, hvilket betyder, at du enkelt og overskueligt kan trække betalingen hvorfa du ønsker. Det gælder også integrerede ”kort” fra butikkernes kunde- og bonusklubber, hvilket sikrer dig optimal udnyttelse af sådanne loyalitetsprogrammer
 • Du oplever nye standarder for sikkerhed og håndtering af transaktioner, herunder skal du ikke længere indtaste pinkoder i det offentlige rum. Desuden sendes der ingen finansielle oplysninger mellem dig og butikken, hvilket er med til at gøre sikkerheden til den bedste på markedet
 • Ved et køb får du med det samme en kvittering pr. e-mail, hvorfor du ikke længere skal holde styr på diverse fysiske papirkvitteringer
Som butik er der mange fordele ved at benytte MEETM betalingssystem med den tilhørende terminal MEEggTM:

 • Der åbnes op for betalingsløsninger der er billigere end det de kender i dag.
 • Butikken modtager betalingen uden unødige forsinkelser.
 • Der sendes ingen finansielle oplysninger mellem forbruger og detailhandel, ligesom en såkaldt multifaktor autorisations protokol sikrer den højeste sikkerhed, der i dag findes på markedet
 • Den smarte og elegante kommunikationsterminal MEEggTM kan nemt og enkelt integreres med butikkens kasseapparat
 • Den smarte og elegant kommunikationsterminal MEEggTM fås også i en transportabel udgave, hvilket betyder, at kunden kan betale alle steder i butikken
 • Butikkens/kædens loyalitetskort m.v. kan nemt og enkelt installeres på MEEwalletTM.
Betalingssystemet ejes af MEE Universal ApS og teknologien licenseres til danske MEEdkk A/S med eksklusiv ret til al brug i Danmark.
Hos MEE er sikkerhed en æressag - og derfor er det et af de hjørne som helesystemet er bygget, blandt andet benytter vi slet ikke kortnr. eller kontonummer i transaktionen og derfor får en 'hacker' ikke noget ud af at opsnappe informationerne.

En førende ekspert er citeret for følgende:»MEE er efter min vurdering den første mobile betalingsløsning, hvor man har taget udgangspunkt i teknikken og sikkerheden, og først når dette var på plads, har man udviklet app’en. De andre løsninger på markedet virker til at være startet med app’en, hvor man så efterfølgende har forsøgt at tilpasse sikkerheden og teknikken,«siger Peter Landrock, CEO Cryptomathic.

 
Lanceringsplan for MEEDKK A/S
Hvorfor investere i MEEDKK A/S
Om risiko og afkast
Praktisk – sådan skal du gøre
I oktober 2014 havde MEETM verdenspremiere i Randers. 

Samtidig med at vi arbejder intenst på videre udrulning i Randers, er vi i dialog med en række andre danske byer, der ser stort potentiale i MEETM og ønsker at blive tilkoblet snarest muligt.

Når vi har draget nytte af erfaringerne fra Randers, vil MEETM successivt blive introduceret i en lang række andre danske byer, ligesom systemet MEETM er forberedt til øvrige europæiske lande. 

Derfor blev Randers den første by: 

Med godt 60.000 indbyggere er Randers 6. største by i Danmark. Byen er nøje udvalgt til at danne rammen om lanceringen af MEETM.

Dette sker i et tæt og innovativt samarbejde med handelslivet i Randers, herunder Randers Cityforening, der har 116 medlemmer, og Randers Storcenter, der har 58 butikker. Både Randers Cityforening og Randers Storcenter ser store muligheder i det nye system – med fordele for både butikker og kunder.

Tidens ufatteligt mange forskellige plastikkort, man som forbruger skal forholde sig til, er alle er baseret på en dyb afhængighed til en række forældede og fordyrende led i den eksisterende betalingsinfrastruktur - eks. omkostninger til at producere plastik kort - med eller uden chip. Alt dette bliver udfordret af et nyt bæremedie MOBILTELEFONEN og nye teknologier der gør det mere sikkert, effektivt og nemt – ligesom da checken blev afløst af plastikkortet.

Samtidig står de nuværende mobile betalingsløsninger på markedet overfor en række store udfordringer, der blandt andet omhandler høje omkostninger ved systemet, afhængighed og sikkerhed.

Hos MEEdkk A/S er vi på forkant med at løse disse udfordringer, hvorfor vi mener at vores system bør blive danskernes foretrukne ”betalingsmiddel” i fremtiden. Du får med andre ord chancen for at blive medejer af det betalingsautorisations system, du efter al sandsynlighed selv bruger indenfor en overskuelig fremtid.

Baggrunden for at udbyde denne mulighed for investering, er at sikre en solid vækststrategi samt skabe en unik dansk ejer struktur, herunder være med til at skabe rum for lokale initiativer og indflydelse. Det gælder både for privatpersoner, butikkerne, den finansielle sektor og andre potentielle investorer.

Vi udbyder - efter først-til-mølle-princippet - op til 7 % af selskabet i ejerbeviser á 1 kr. pr. stk.

Som investor i MEEdkk A/S har du ejerskab svarende til lignende investeringer i andre
selskaber med unoterede papirer. 

Det planlagte udbud af 7% ejerskab sker ved kapitaludvidelse, hvor aktier a nominelt 1 DKK udbydes til en kurs af 186 DKK pr. stk. Ved fuld gennemførelse, svarer dette til, at aktierne handles ud fra en samlet værdiansættelse af virksomheden på 100 mDKK. Såfremt MEEdkk A/S får forløst sit store potentiale i Danmark, vil dette være en meget lav værdiansættelse, og investeringen vil medføre et godt afkast. 

Som ved alle andre lignende investeringer er der ligeledes en risiko for tab, hvis MEEdkk A/S kun indfrier en lille del af sit potentiale, eller går konkurs. Du kan dog
aldrig hæfte for et større beløb, end det, du har købt ejerbeviser for.

Aktierne i MEEdkk A/S har en nominel værdi på 1 DKK og udbydes til en kurs af 186 DKK pr. stk. 

Indbetaling af minimumsbeløbet på kr. 1.000 giver således ret til 5 ejerbeviser á 1 DKK. Residualen til tegningskursen afregnes i forbindelse med aktieudstedelsen. 

Du kan købe lige så mange ejerbeviser, som du ønsker, men altid i multipla 1.000 DKK. 

Fremgangsmåden er enkel. 

Start med at registrere under ”Registrering og køb” her på MEEdkk A/S. Herefter vil du få sendt en bekræftelse på at vi har modtaget din registrering. 

Når du har indbetalt beløbet på selskabets depotkonto i Spar Nord Bank A/S: Reg. nr. 9035 konto 4583257247, vil du efterfølgende modtage en yderligere bekræftelse på dette. Når perioden for at indbetale afsluttes vil der blive udstedt ejerbevis på det pålydende det beløb, du har indbetalt. 

Du kan også blot indbetale på selskabets depotkonto i Spar Nord Bank A/S: Reg. nr. 9035 konto 4583257247. Vælger du denne fremgangsmåde, er det dog vigtigt, at du husker at registrere navn og telefonnummer. Samtidig bedes du sende en e-mail til kvl@meewallet.com med angivelse af dit indbetalte beløb, samt navn og telefonnummer.

Her kan du registrere dig hvis du ønsker at få fremsendt virksom- hedens vedtægter. Klikke her

 

movie_circle

Du kan se hvordan systemet virker ved at klikke her

file_circle

Her kan du registrere dig hvis du ønsker at få fremsendt virksomhedens vedtægter.

Kontakt Os

mr_kontaktos

Kim Vindberg-Larsen

Tlf. +45 53 83 82 88
E-mail: kvl@meewallet.com

MEEdkk A/S

Burchesgade 12, 1 sal
DK-8900 Randers

hauugardNielsen

HNA Advokaterne er en lokal samarbejdspartner, der har været med til at udvikle modellen, som MEEdkk A/S bygger på.
De dygtige advokater har gennem otte måneder været med i denne mere end almindeligt uortodokse måde at hjælpe iværksættere videre på, og forstår om nogen, hvordan iværksættere tænker.

ey

Da Ernest & Young blev præsenteret for MEEdkk A/S, så de straks potentialet for at bakke op om iværtsættermiljøet, og tilbød med det samme deres kompetencer. Det anerkendte revisions- og rådgivningsfirma Ernest & Young stiller deres globale erfaringer til rådighed.