Om MEETM

 
 

MEE™ står for Mobile Economic Ecosystem. Det er et betalingsautorisationss-system, der gør det muligt at godkende transaktion med en mobiltelefon på en enkel, hurtig, fleksibel, sikker og billig måde – både i butikker og på internettet.

MEE™ er en åben løsning som vil understøtte fremtidens betalingsløsninger. MEE™ repræsenterer ikke én bank, én handelsagent, ét kreditkort, eller én forretningskæde. Vi udmærker os ved at alle kan være en del af MEE™.

MEE™ kommer ikke på noget tidspunkt besiddelse af de midler, som skal overføres i forbindelse med godkendelse af transaktioner. MEE™ bruges udelukkende til autorisationer af transaktioner.betalinger.

Med andre ord:
Vi vil sikre, at fremtidens digitale betalingsløsninger er de bedst mulige til fælles gavn for alle interessenter.

Om MEEwalletTM

 
 
MEEwallet™ er app’en som kunden skal have installeret på sin mobiltelefon. Den er gratis og er tilgængelig for iPhone og Android telefoner.

MEEwallet er en digitalisering af den fysiske pung, som indeholder en bred vifte af betalingsmidler, loyalitetskort, gavekort, kuponer, kvitteringer m.v.

For at godkende betalinger via MEEwallet™ skal kunden registrere sine Kort og Konti i app’en.

læse mere
 
 

Om MEEggTM

 
 
MEEgg™ er terminalen som butikker skal have installeret for at kunne modtage betalinger via MEEwallet™. MEEgg™ er en kommunikations terminal, der skaber forbindelse mellem en mobilenhed og en fysiske enhed – eksempelvis en butiks kasseapparat, med det formål at autorisere transaktioner.

Når kunden har autoriseret en transaktion via MEEwallet™ modtager han/hun en e-kvittering på deres mail.

Kontakt os

Support til butikker

Βutiks info
og forespørgsler

Ring til
Joanne Marie Legere Moustgaard
+45 51 15 20 02