Mobile Economic Ecosystem, MEE, er en dansk udviklet mobilbetalingsløsning.

Virksomheden bag MEE har udviklet et komplet ny økosystem for mobile betalinger, inklusive alle de nødvendige hovedkomponenter til en best-in-class teknologisk, sikker, og skalerbar betalingsløsning, med det formål at ændre fremtidens mobile betalinger.

Med MEE kan vi ændre den eksisterende betalingsinfrastruktur via vores Konto til Konto løsning, mens vi samtidig er kompatible med den traditionelle kort infrastruktur.

Hos MEEwallet tilbyder vi en unik mulighed for at erstatte den fysiske pung med en digital pung i mobiltelefonen, hvor alle kort, konti og loyalitetskort kan opbevares på samme måde som med den traditionelle fysiske pung, men bruges kontaktløst fra mobiltelefonen.

MEEwallet blev lanceret i Randers den 31. oktober, 2014. I dag bliver MEEwallet udrullet i Danmark og på Færøerne. International lancering følger.

Vores vision

Vi gør mobilbetalinger og transaktioner tilgængelige, billige og simple for alle.

Vi fokuserer på sikkerhed i alt hvad vi gør

Vi udvikler innovative og bæredygtige løsninger, som vil sameksistere i et fragmenteret marked, udvide mulighederne indenfor vores industri – ikke for de få, men alle involverede parter.

Partnere

kim
Kim Vindberg-Larsen
CEO og stifter

mikkel
Mikkel Thrane
CIO og medstifter

allan
Allan Grud Langager
CFO

Advisors

simmon
Simon Lodberg

allan
Theis Johnson

Executive team

kim
Kim Vindberg-Larsen
CEO and initial founder

mikkel
Mikkel Thrane
CIO and Co-founder

allan
Allan Grud Langager
CFO

allan
Lillian Grosman
CBDO ICT

allan
Claus Fribert
CBDO FSI